Najlepšia sezóna – veľa nových suvenírov

V krypte v Osadnom sme na konci najlepšej sezóny v jej histórii. Prevažne počas leta nás navštívilo neuveriteľne veľké množstvo turistov. Vďačíme zato predovšetkým účasti v projekte KOCR Severovýchod Slovenska LEGENDÁRIUM, ale určite aj koronavírusu. Drvivú väčšinu našich návštevníkov totiž tvorili práve domáci, čo sme tu taktiež ešte nemali.

Veľa návštevníkov pochopiteľne spôsobilo aj veľký záujem o rôzne suveníry. Pre zaujímavosť sme vo februári tohto roku dali vyrobiť 4000 kusov magnetiek a na začiatku augusta nám z nich zostala necelá stovka takže sme museli dať vyrobiť ďalších 2500 kusov. Magnetky sú u nás najžiadanejším suvenírom a vždy sa z nich snažíme mať viacero druhov (raz sme z nich mali až 25 druhov).

Veľký záujem bol aj o cirkevné predmety – ikony, krížiky a náramky. Tieto suveníry nakupujeme v Srbsku príp. na Ukrajine a keďže tieto štáty v lete nebolo možné navštíviť mali sme veľký problém tovar odtiaľ do Osadného dostať. S Božou pomocou a veľkými problémami sa nám to však podarilo a od konca augusta sme aj týmito predmetmi dobre zásobení.

Ďalej sme okrem známych predmetov ako “Macík” s otvárakom, metrom a LED svetlom v troch farbách (červená, modrá, čierna) dali vyrobiť aj nové suveníry, ktoré sme zatiaľ v ponuke nemali. Sú to dáždniky v 6 farbách (čierna, sivá, tmavomodrá, svetlomodrá, bordová, fialová), viacúčelové otvaráky v troch farbách (červená, modrá, čierna), ruksaky v červenej a modrej farbe, darčekové balenie do auta: – LED svetlo s meračom tlaku v pneumatikách.

Všetky tieto suveníry s logom krypty si môžete zakúpiť v našom samoobslužnom obchodíku, ktorý je rovnako ako krypta otvorený nonstop.