KRYPTA súčasťou projektu KOCR Severovýchod Slovenska

Krypta vojakov z Prvej svetovej vojny je túto sezónu súčasťou projektu LEGENDARIUM 2019 organizovaným Krajskou organizáciou cestovného ruchu Severovýchod Slovenska. Jeho cieľom je propagovať Prešovský kraj prostrednúctvom legendárnych hrdinov a spolupráce rozmanitých zariadení, ktoré pôsobia v cestovnom ruchu.

Cestuj, zbieraj nálepky a vyhraj ceny pre celú rodinu!

Počas vašich výletov po Prešovskom kraji za návštevu získate súťažnú nálepku legendy a krásny komiks. Legendárni hrdinovia vás zavedú na miesta plné zábavy, poznania a objavovania.

Do nášho zariadenia vás pozýva legenda o Medovej Žofii z Polonín
a môžete u nás získať nálepku “Včielka”.

Ako môžeš súťažiť?

Zbieraj nálepky: Cestuj s legendami a zbieraj súťažné nálepky do komiksu. Komiks získaš  na miestach s nálepkami pri vydávaní prvej nálepky (zdarma ku vstupnému). Každá nálepka má súťažný ústrižok, ktorý je zlosovateľný. Spolu môžeš nazbierať až 40 nálepiek, čo znamená 40 lístkov s Tvojím menom v záverečnom žrebovanísuper ceny (rodinné pobyty v hoteloch a penziónoch, wellness pobyty, tablety, vstupy do aquaparkov, atrakcií atď.). Zároveň už počas cestovania získavaš zľavy na ďalšie vstupy v garantovaných hraniciach!

Nálepku a komiks získate aj u nás, v našom zariadení! Tešíme sa na vás!

Všetky informácie: www.legendarium.info

LEGENDARIUM na Facebook-u
LEGENDARIUM na Instagrame